Vrste štampe

Dugogodišnje iskustvo u radu sa raznim materijalima i vrstama štampe, omogućava vam naše profesionalne savete i sugestije u odabiru vrste štampe.

Veliki izbor najkvalitetnijih uvoznih, belgijskih, holandskih i engleskih materijala, veliki izbor boja folija za foliotisak pružaju izvaredne mogućnosti za dizajn svih vrsta korica i vrste štampe.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo kutije za nakit, kutije za zlatare, ukrasne kutije, kutije za poklone, promotivne kutije, ostale luksuzne kutije.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada kutija za nakit, kutija za zlatare, kutija za poklone, promotivnih kutija, ostalih luksuznih kutija Vi birate. Vrstu štampe takođe Vi birate u skladu sa potrebama.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Jerneja Kopitara 36d, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje

Note: Carousel will only load on frontend.