Promotivne kutije

Promotivne kutije pravimo da budu raznobojne, originalne i otmene, obradujte vaše najmilije darovima, upakovanim u sjajne, šarene kutije sa velikim mašnama. Bilo da je u pitanju rođendanski poklon, zahvalnica, dar za venčanje ili neki poseban povod, promotivne kutije govore da je ono što je unutar njih, birano sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

 

Odlika dobre ambalaže je da bude funkcionalna i jednostavna, a u isto vreme jedinstvena, otmena, prefinjena i sa stilom. Kartonske kutije za poklone izrađujemo u dimenzijama po želji kupca, bilo da je u pitanju  velika kutija ili su to ukrasne kutijice za manje poklone. Prilikom izrade kutija za poklone u svom asortimanu koristimo veliki broj luksuznih, specijalnih, kvalitetnih papira i platna, inovativni smo po pitanju dizajna, izrade raznih oblika kutija kao i vrsta štampe.

Unutrašnjost kutije može biti izrađena od kartona, sunđera, pene, satena ili materijala po želji kupca.

Prilikom slanja upita, kako bi Vam poslali što bolju okvirnu cenu, molimo Vas za što detaljniji opis , jer cena kutija za poklone zavisi od dimenzija, količine, štampe i vrste obložnog materijala.

Bilo da prodajete proizvode on-line, putem facebook-a, bilo da ste veleprodaja, maloprodaja, proizvodnja, atraktivna ambalaža uvek doprinosi većoj prodaji proizvoda i boljem imidžu brenda.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo kutije za nakit, kutije za zlatare, ukrasne kutije, kutije za poklone, promotivne kutije, ostale luksuzne kutije.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada kutija za nakit, kutija za zlatare, kutija za poklone, promotivnih kutija, ostalih luksuznih kutija Vi birate. Vrstu štampe takođe Vi birate u skladu sa potrebama.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Jerneja Kopitara 36d, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje

Note: Carousel will only load on frontend.