Kutije za nakit i zlatare

Izrađujemo ukrasne poklon kutije za nakit i satove od pliša, specijalnih papira i eko kože. Za izradu kartonskih kutijica za nakit koristimo veliki broj specijalnih papira i vrsta folija za zlatotisak.

Dugogodišnje iskustvo u radu sa poveznim materijalima i vrstama štampe, omogućava Vam naše profesionalne savete i sugestije u odabiru kutije za pakovanje nakita. Veliki izbor najkvalitetnijih, otmenih materijala kao i velika paleta boja folija za zlatotisak, pružaju predivne mogućnosti za dizajn svih vrsta kutija za ekskluzivan, unikatni, ručno rađeni nakit.

 Kartonske kutije za nakit, za zlatare, zlatnike, ogrlice, bižuteriju, satove itd. izrađene od najnovijih poveznih materijala predstavljaju novi trend, mistične, glamurozne, a opet raskošne i šik, nose nežnu poruku ljubavi.

 

Izrađujemo više vrsta ukrasnih, kartonskih, poklon kutija za nakit

Izrađujemo kutije za nakit sa skrivenim magnetom na poklopcu, varijanta dno i poklopac, kutija sa vratom, sa ukrasnom trakom.. Naše kutije odlikuje izuzetan kvalitet i savršena krajnja dorada.

Kutije za ogrlice, narukvice i minđuše mogu imati satensku podlogu ili podlogu od sunđera. Kada je u pitanju izrada ukrasnih poklon kutija za nakit od kartona ( kutija za burme, zlatnike, srebrni nakit, bižuteriju) posebno obraćamo pažnju na želje i zamisao klijenta, pri čemu klijent sam bira dimenzije, oblik, vrstu materijala i štampu .

Na poklopcu kartonske kutije za zlato, ( vereničko prstenje, burme…itd.) može biti odštampan logo vaše zlatare, brend nakita ili slogan, u različitim tehnikama štampe ( sito štampa, zlatotisak, digitalna štampa, suvi žig ).

Štampi plišanih  kutija za zlatare posvećujemo posebnu pažnju, bilo da je u pitanju pakovanje burme, vereničkog  prstenja, zlatnih  privezaka, zlatnika, prstenja od belog ili žutog zlata, dukata…

 Od tehnika štampe posebno izdvajamo foliotisak ( zlatotisak, srebrotisak ili boja po želji ) i suvi žig, jer kutijice za zlatare dobijaju na ekskluzivnosti, ističući fini rad zlatara. Lepo, skladno zapakovan nakit, elegantna plišana kutija, doprinosi da nakit dobije na ekskluzivnosti.

 Na poklopcu kutije za zlato, možete poručiti satenske ukrasne mašne u raznim bojama i poklopac poklon kutije može biti različitog materijala od dna.

Unutrašnjost kutijica za zlatnike, dukate, burme, dijamante i ostali nakit može biti od sunđera, koji je presvučen plišem, sa izbušenim univerzalnim rupicama; pa se može koristiti za više vrsta nakita ( npr. lančić i minđuše ili prsten i narukvica ).

 Pravimo alate po želji klijenta u zavisnosti za šta su kutije za zlatare namenjene ( prstenje, ogrlice, minđuše…). Sunđeri koji ispunjavaju poklon kutiju za nakit, mogu biti presvučeni plišem ili specijalnim papirom.  Osim sunđera, unutrašnjost ukrasnih, poklon kutija za nakit može biti izrađena od satena,ukrasnog kartona ili materijala po želji.

Izrađujemo sertifikate za kutije za zlatare,  za drago kamenje, dijamante, brilijante,  zlatan, srebrni i ostale vrste nakita. Dizajn sertifikata „prati“ dizajn kutije; može biti od istog materijala kao i kutija, sa logotipom vaše zlatare. Na sertifikatima možemo odštampati oznaku proizvođača,  kvalitet, finoću i boje nakita.

Izrađujemo vizit karte u foliotisku, blindruku, suvom žigu

Bilo da je prodaja nakita u vašoj zlatari, on- line, preko facebook – a, bilo da ste veleprodaja ili proizvodnja,  bez obzira na namenu ( za venčanja, krštenja, rođendane, godišnjice, sve lepe trenutke i događaje ), Vaš nakit je svakako u isto vreme elegantan, otmen, mističan, glamurozan i što je najvažnije sjajan, raskošan, šik. Kao takav, atraktivna ambalaža doprinosi da prodaja vaših proizvoda i prepoznatljivost  vašeg brenda bude bolja.

Nakit je oduvek pretstavljao predivan poklon iskazivanja ljubavi i pažnje prema voljenoj osobi, u specijalnim prilikama kao i efektni modni detalj. Ukrasne kartonske poklon kutije za nakit upotpunjuju sve naše najsrećnije i najradosnije trenutke u životu.

Cena poklon kutije za nakit zavisi od vrste materijala kojom se oblaže, količine, štampe i vrste uloška. Prilikom slanja upita za cenu poklon kutija za nakit poželjno je da budete što detaljniji u opisu iste, jer ćemo Vam poslati i bolju okvirnu cenu.

Kutijice za zlato su najlepši darovi, upakovani u sjajne, šarene kutije. Poklon kutija za burme, prstenje i ostali nakit, govori pre svega, da je to poklon sa pažnjom i elegantan način iskazivanja ljubavi ili prijateljstva.

Svaka poklon kutija za nakit odiše u pogledu izabranih materijala, luksuzom, prefinjenošću i finoćom

Ekskluzivan nakit ( drago kamenje, brilijanti, dijamanti, biseri ) upakovani u prelepu i originalnu ambalažu dobijaju svoj pun sjaj; pogotovo kada su izrađene od pliša.

Unikatan, ručno rađeni , zapakovan u originalne, ukrasne, poklon kartonske kutije za nakit uvek predstavlja novi trend, pomera granice do sada viđenog. U kutijice za nakit se mogu pakovati različite vrste nakita ( lančići, minđuše, ogrlice, narukvice, zlatno prstenje od belog i žutog zlata, zlatnici, dukati ).

Bilo da su kutijice za zlato ili kutije za bižuteriju, svaka odiše luksuzom i finoćom.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo kutije za nakit, kutije za zlatare, ukrasne kutije, kutije za poklone, promotivne kutije, ostale luksuzne kutije.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada kutija za nakit, kutija za zlatare, kutija za poklone, promotivnih kutija, ostalih luksuznih kutija Vi birate. Vrstu štampe takođe Vi birate u skladu sa potrebama.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Jerneja Kopitara 36d, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje

Note: Carousel will only load on frontend.