Ukrasne kutije

U ponudi imamo veliki broj lepih, ekskluzivnih, originalnih materijala, različitih tekstura, od kojih proizvodimo ukrasne kutije za pakovanje poklona. Ukrasne kartonske kutije za pakovanje poklona izrađujemo po želji kupca. Klijent sam bira dimenzije kutije za poklone, vrstu materijala od kog se kutija oblaže, bira sam vrstu štampe tj. aktivno učestvuje u celokupnom dizajnu.

Ukrasne kutije presvučene specijalnim papirima, izrađene od kvalitetnog, čvrstog kartona najčešće se koriste za pakovanje poklona prilikom rođendana, svadbi, godišnjica i ostalih lepih događaja.

 

Atraktivna ukrasna ambalaža uvek je upečatljiva, doprinosi boljoj prodaji proizvoda i prepoznatljivosti  brenda, tako da poklon ukrasna kutija može biti dizajnirana po vašoj želji u cilju promocije firme. Kod izrade ukrasnih, promotivnih kutija trudimo se da ne odustajemo od principa da svojim kupcima ponudimo vrhunski proizvod. Ukrasna poklon kutija izrađena od prelepih, kvalitetnih materijala, lepo dizajnirana sa vrhunskom štampom garantuje dobar poslovni imidž.

Zbog svoje atraktivnosti, lepote, praktičnosti i funkcionalnosti  ili zato što predstavljaju dragu nam uspomenu na neponovljive trenutke,  kutijice za poklone obično koristimo za čuvanje ili odlaganje stvari.

Kreativni i originalni pokloni zapakovani u ukrasne kartonske poklon kutijice, od prefinjenih, atraktivnih materijala sa štampom, uvek će doneti trenutke sreće, ushićenja  i radosti; kako onima koji poklanjaju, tako i onima kojima su ukrasne kutijice namenjene.

Proizvodimo po vašoj želji ukrasne, kartonske poklon kutije sa štampom ili bez za veliki broj proizvoda; kutije za čokoladu, kafu, vino, rakiju, kolače, poklon kutije za kozmetičke proizvode, za parfeme, kreme, kutije za nakit, poklon setove za marame, kaiševe, satove, olovke, sveće, naočare, šešire, tašne, obuću, odeću, kutije za usb, čaše, šolje itd. Kada je u pitanju izrada promotivnih poklon setova, izrađujemo kutije različitih oblika i dizajna od specijalnih papira i platna.

Bilo da prodajete vaše proizvode on-line, preko facebook-a, bilo da ste veleprodaja ili maloprodaja, dekorativne kartonske kutije za pakovanje poklona privući će pažnju vaših kupaca i osvežiti kako poslovni, tako i kućni ambijent.